OHK Jihlava

OHK Jihlava
Okresní hospodářská komora Jihlava
podatelna@hkjihlava.cz | +420 567 309 320 | Benešova 1256/13 | 586 01 Jihlava

Digitalizace účetního oddělení v příkladech

Školení bude zaměřeno na praktické aspekty digitalizace účetního oddělení s důrazem na moderní technologie a jejich využití v reálném firemním prostředí.

Co se dozvíte?

  • vytěžování faktur za pomoci umělé inteligence,
  • automatizovaný reporting,
  • implementace softwarových robotů (RPA) pro optimalizaci rutinních činností,
  • a další.

Důraz bude kladen na praktickou ukázku technologií, které mohou zvýšit produktivitu, snížit náklady a eliminovat lidské chyby. Účastníci získají představu, jak digitalizace mění fungování účetního oddělení a co pro tyto změny udělat.
 
Lektoři z firma EKP Advisory, s.r.o.
Jan Kotala, partner a daňový poradce, s kolegou Tomášem Vránou, daňovým poradcem
Je členem sekce správy daní a sekce daně z přidané hodnoty Komory daňových poradců ČR. Specializací jsou zejména daňové spory a daň z přidané hodnoty.
Působil v předních poradenských společnostech, kde se rozvíjel zejména v oblasti korporátního zdanění se specializací na daň z příjmů právnických osob a daň z přidané hodnoty. Mezi projekty, kterým se úspěšně věnoval, patřila například restrukturalizace dluhu velkého sportovního zařízení v ČR nebo množství daňových sporů s Finanční správou ČR. Jan Kotala také patří mezi zakladatele konference Tax Forum, které se pravidelně účastní odborníci z Generálního finančního ředitelství a finančních úřadů.
 
Tomáš Vrána
je součástí týmu EKP od října 2021. Vystudoval obor zdanění a daňová politika na Vysoké škole ekonomické v Praze, část studia však strávil i v zahraničí, a to v Estonsku na Tallinn University of Technology. Daním se věnuje již od dob studia, kdy nabíral zkušenosti v mezinárodní poradenské společnosti v oddělení převodních cen. Od května 2023 je po absolvování kvalifikačních zkoušek členem Komory daňových poradců.

Kdy:  14.11.2024 od 9:00 do 12:00

Kde:  Zasedací místnost OHK Jihlava, Benešova 13, Jihlava

Školení je pro členy OHK Jihlava ZDARMA.

Přihlásit se můžete na e-mail: marouskova@hkjihlava.cz nejpozději do 5.11.2024. Kapacita je omezená!